Massages

Hieronder vindt u alle massages en uitleg over wat zij inhouden, klik op een van de plaatjes om deze informatie te zien te krijgen.

Hier nog een aantal algemene vragen beantwoord:

Mag ik praten tijdens een massage?
Ja hoor, er mag gerust wat gepraat worden. Zelf probeer ik altijd tijdens de massage mijn mond te houden, de één vind het juist ontspannend om wat te praten, de ander vind het heerlijk om even een keer niets te hoeven zeggen, en lekker wat weg te doezelen tijdens de massage. Ook heb ik altijd een zeer rustgevend muziekje op staan, wat eigenlijk al mijn klanten als prettig, sfeervol en rustgevend ervaren. Mocht u zich er toch aan storen of liever stilte om u heen hebben, dan kunt u dat gerust kenbaar maken.

Moet ik zelf handdoeken meenemen?
Nee, schone handdoeken zijn altijd gewoon aanwezig.

Moet ik mij helemaal uitkleden? Het is niet noodzakelijk/verplicht om u helemaal uit te kleden. U mag uw slip aanhouden, en de dames kunnen ook de bh aanhouden. Voor de massage van de rug, en met name de effleurages (strijkingen) is het natuurlijk wel nodig dat de bandjes van de bh los zijn. Velen vinden het juist wel prettig om ondergoed uit te doen. Het geeft een vrijer gevoel, en het masseert voor mij ook makkelijker, zonder beperkingen. De keuze om wel of géén ondergoed te dragen is echter altijd aan u. De lichaamsdelen die ik op dat moment niet masseer worden afgedekt met handdoeken. Wilt u meer handdoeken omdat u het koud krijgt of liever géén handdoeken, dan kunt u daar gerust om vragen. Voor mij is het belangrijk dat u comfortabel ligt. Het is wel praktisch als u een onderbroek wilt aanhouden om te kiezen voor een (bikini)slip. Bijv. een strakke boxershort zit vaak in de weg bij het masseren en kneden van de bovenbenen.

Worden de kosten vergoed door de verzekering?
Nee, ik ben niet aangesloten bij een beroepsorganisatie.

Kan ik op korte termijn een afspraak maken?
Dat is moeilijk te zeggen. De ene dag ben ik erg druk, de andere dag kan het een stuk rustiger zijn. U kunt het dus altijd proberen of er die dag nog gelegenheid is.

Kan ik ook voorkeur uit spreken over wat ik gemasseerd wil hebben?
Ja, dat kan zeker. Voor de massage bespreken we dat even. De een heeft graag meer aandacht besteed aan de rug de ander weer de benen. Ook krijg ik vaak de vraag of de billen mee gemasseerd kunnen worden. Dit kan, geen probleem. Bij de ontspanningsmassage wordt in principe ook het gezicht en de voeten gemasseerd. Als u bijvoorbeeld dat niet prettig vind kan dat uiteraard worden overgeslagen.

Kan ik na de massage douchen?
Nee helaas, de salon heeft geen douche gelegenheid. Ik gebruik goede massageolie (kan geurloos als u wenst), die snel intrekt en overtollig olie wordt met handdoeken verwijderd. Als u wenst kan u ook nog met een speciale waslotion worden gewassen.

Staat uw vraag en antwoord hier niet tussen, neem dan gerust contact met mij op.